Werken bij MEMIC

Wetenschappelijke kennisvergaring

MEMIC, centrum voor data- en informatiemanagement, ondersteunt geheel of gedeeltelijk onderzoekstrajecten. We kunnen worden ingezet voor dataverzameling, informatiebeheer en/of kennisontsluiting. We dragen op deze manier bij aan nieuwe wetenschappelijke kennisvergaring.

Dynamisch

We begeven ons in een dynamische (ICT) wereld. Het is daarom zaak bij te blijven qua vraag en aanbod. Onze eerste prioriteit is te zorgen voor kwaliteit.

Uniek

We hebben medewerkers in dienst op verschillende kennisniveaus en met diverse competenties. Het maakt niet uit of er nog moet worden gestart met het onderzoek of wanneer de klant al in de analysefase zit, wij kunnen hierbij ondersteunen en adviseren. Dat maakt ons uniek. Onze klanten kunnen rekenen op eerlijke, realiseerbare adviezen.

Betrokkenheid van medewerkers

Inmiddels zitten we al meer dan 35 jaar in het vak. Medewerkers zullen met hun tijd mee moeten gaan. Daarom investeren wij continu in opleiding en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Zo blijven onze medewekers geïnspireerd en gecommitteerd aan hun werk. Betrokkenheid bij de opdracht en bij de klant levert ons tevreden klanten op.

Vacatures

Interesse in werken bij MEMIC? Zie de vacatures.