Werkwijze

We stellen onze klanten voorop. U kunt bij ons rekenen op eerlijke adviezen. Een vraag of opdracht wordt binnen de context bestudeerd en samen met u zoeken we naar realiseerbare oplossingen. 

Aanpak

  1. We bieden een oriënterend gesprek en kostenindicatie geheel vrijblijvend. Om contact met ons op te nemen gebruikt u ons contactformulier.
  2. Wanneer de vraag helder is en tot een concreet akkoord komt stellen we in samenspraak met de opdrachtgever een plan van aanpak en offerte op.
  3. U krijgt een vaste contactpersoon toegewezen waarbij u terecht kunt met al uw vragen.

Unique selling points

  • Al onze opdrachten worden in projecten onderverdeeld. Er wordt met minimaal twee personen aan uw opdracht gewerkt die alle benodigde kennis in huis hebben. Zo waarborgen wij dat het project niet kan stilvallen of vertraging op kan lopen bij het uitvallen van personen.
  • Binnen MEMIC zijn deskundigen op diverse gebieden en competenties aanwezig. Dit betekent dat wij ons team kunnen aanpassen op basis van de vraagstelling. Dit zorgt voor efficiëntie en flexibiliteit.
  • Indien nodig bouwen we bij MEMIC alles zelf. Ook dit zorgt dus voor flexibiliteit. Als er echter al tools voorhanden zijn die de gewenste oplossing kunnen leveren, zullen wij geen nieuw ontwikkeltraject met u ingaan.

Privacy

Al onze datamanagers zijn GCP gecertificeerd. Uw data wordt veilig opgeslagen in een NEN 7510 gecertificeerde omgeving. Hiervoor zal een Service Level Agreement (SLA) opgesteld worden.

Toekomst

We bewegen ons op een markt die continue in beweging is. Nieuwe technologische ontwikkelingen bieden zich voortdurend aan en kunnen ingezet worden om uw opdracht beter, sneller en goedkoper te realiseren. Uw vragen en wensen zijn daarbij onze input. De uitkomst van deze beslissingen kunnen gedurende de tijd veranderen. Het is een iteratief proces:

  • Wat zijn uw wensen?
  • Wat hebben we momenteel in ons dienstenpakket zitten?
  • Wat zouden we in de toekomst willen gaan aanbieden?
  • Is er misschien een partner waarmee we dit samen zouden kunnen aanpakken?

De DIKW driehoek

MEMIC driehoek