Over MEMIC

MEMIC, centrum voor data- en informatiemanagement UM-FHML werkzaam binnen het MUMC, is al 40 jaar dé partner voor wetenschappelijk onderzoekers op het gebied van datamanagement. Met onze ervaring en deskundigheid kunnen wij op een professionele wijze uw onderzoek optimaal ondersteunen.
Bekijk onze producten en diensten om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

RTL7/Z Ondernemerszaken te gast bij MEMIC. Bekijk hieronder de uitzending

Wetenschappelijke kennisvergaring

vragenlijst-iconMEMIC kan ingezet worden voor opdrachten met betrekking tot data verzameling, informatiebeheer tot en met kennisontsluiting en draagt op deze manier bij aan nieuwe wetenschappelijke kennisvergaring. Een vraag of opdracht wordt binnen de context bestudeerd en samen met u, onze klant, wordt gezocht naar realiseerbare oplossingen. Hierbij kunt u rekenen op eerlijke adviezen. U kunt gebruik maken van de producten en diensten van MEMIC en in sommige gevallen kunt u ook gebruik maken van samenwerkingsverbanden met derden.

Dynamisch

MEMIC begeeft zich in een dynamische (ICT) wereld. Het is daarom zaak om bij te blijven qua vraag en aanbod. Doordat de hoeveelheid nieuwe ontwikkelingen en technieken enorm groot is, zal hierbij een keuze gemaakt moeten worden. Een keuze die vandaag gemaakt is, kan morgen alweer achterhaald zijn. We kunnen ook niet alles zelf aanbieden. Daarvoor is het gebied te breed en te wisselend. Onze eerste prioriteit is te zorgen voor kwaliteit. Ons motto is: “zeggen wat we doen en doen wat we zeggen”, binnen de afspraken gemaakt over tijd-geld-kwaliteit-informatie-organisatie en met oog op risicobeheersing.

Flexibiliteit

MEMIC heeft medewerkers in dienst op verschillende kennisniveaus en met diverse competenties. Of u nu nog moet starten met uw onderzoek of al in de analysefase zit, MEMIC kan u hierbij ondersteunen en adviseren. Dat maakt ons uniek. Onze klanten kunnen rekenen op eerlijke adviezen. Adviezen die we niet alleen geven, maar die we ook zelf samen met u kunnen realiseren. MEMIC voelt zich verantwoordelijk voor al haar opdrachten die zij in haar portefeuille heeft.

Ervaring

MEMIC heeft al meer dan 35 jaar ervaring en investeert  in opleiding en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Zo blijft de groep MEMIC-medewerkers geïnspireerd en gecommitteerd met hun werk. Betrokken zijn bij de opdracht en bij de klant levert ons tevreden klanten op. Dat is onze doelstelling.

Onze klanten

MEMIC kent 3 verschillende klantgroepen:

  1. Medewerkers FHML / MUMC+
  2. Medewerkers overig UM
  3. Externen

Bekijk ook onze referenties.